Wereldwijde distributie en samenstelling van hoogwaardige polymeren

Welkom bijALBIS Benelux

Opgericht in 1971 te Rotterdam en momenteel gevestigd in Breda, met een logistiek centrum  in Etten-Leur, is ALBIS Benelux B.V. een volle dochteronderneming van ALBIS PLASTIC GmbH. ALBIS PLASTIC GmbH is één van de toonaangevende bedrijven in thermoplasten en thermoplastische elastomeren. Naast het productportfolio van bekende kunststoffabrikanten, zoals o.a. BASF, Covestro, INEOS Styrolution, LANXESS, LyondellBasell en Eastman, biedt ALBIS de kunststof verwerkende industrie een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kunststoffen, special compounds en masterbatches.

read more

In 2016 heeft de ALBIS Groep, die ongeveer 1200 medewerkers in dienst heeft, een omzet van 903 miljoen euro behaald. Met 23 buitenlandse dochterondernemingen is het in Hamburg gevestigde bedrijf sterk vertegenwoordigd in Europa met een groeiende aanwezigheid in Noord-Afrika, Verre Oosten en Amerika. ALBIS produceert kunststof compounds en masterbatches op zeven plaatsen; Hamburg (Duitsland), Zülpich (Duitsland), Obernburg (Duitsland), Manchester (Verenigd Koninkrijk), Humenné (Slowakije), Changshu (China) en Duncan (USA).

In Duncan, South Carolina en Obernburg verwerkt ALBIS post-industriële grondstoffen, die de basis vormen voor de ALTECH®ECO materialen. ALBIS Benelux is lid van het High Tech Platform van het Mikrocentrum en lid van de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustire het NRK. Jaarlijk sponsort Albis Benelux „Artsen zonder grenzen“ en de „Make a Wish“ foundation.

close

Contact

ALBIS Benelux B.V.
Paardeweide 2, 4824 EH Breda, Nederland
Tel. : +31 76 5 43 38 00, Fax : +31 76 5 42 67 00

albisbenelux@albis.com

Verkrijgbaarin uw regio

Hebt u vragen of hebt u ondersteuning nodig?

Ons ervaren team zal u helpen bij het vinden van de beste oplossingen in elke fase van uw project.