Nagy teljesítményű polimerek forgalmazása és kompaundálása az egész világon

Üdvözöljük az ALBIS Hungary honlapján!

Az ALBIS Plastic Kereskedelmi Kft. 2003. július 1-jén kezdte meg tevékenységét. Cégünk székhelye Tiszaújvárosban van, alkalmazottaink száma 13 fő. Hőre lágyuló műanyag alapanyagok disztribúciós tevékenységét végezzük, ezek széles termékválasztékát kínáljuk a speciális műszaki műanyagoktól a mesterkeverékeken és tömegműanyagokon keresztül az újrahasznosított anyagokig, meghatározóan magyarországi vásárlóink részére. Igény esetén az anyagok kiválasztásához műszaki segítséget nyújtunk. Vevőinket az ország minden részéről könnyen megközelíthető székesfehérvári bérelt raktárunkról szolgáljuk ki. Termékeinket olyan szakterületekre történő gyártásra használják, mint például a gépjárműipar, egészségügy, villamosság és elektronika, valamint a csomagolóanyag ipar.

read more

Az ALBIS csoport által gyártott műszaki műanyagokon kívül olyan jelentős gyártók termékeit forgalmazzuk, mint a BASF, INEOS Styrolution, LyondellBasell, Covestro, Ampacet, etc.

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a termékeinkkel és a szolgáltatásainkkal és az ALBIS Plastic Kereskedelmi Kft. neve mindig jól csengjen a magyar piacon.

close

Kapcsolattartó

ALBIS Plastic Kereskedelmi Kft.
3580 Tiszaújváros, Szent István út 1/A.
Tel:  +36 49 88 96 11, Fax: +36 49 88 96 15

albishungary@albis.com

Elérhetőaz Ön régiójában