Distribuție mondială și fabricare de polimeri de înaltă performanță

Bun venit laALBIS Romania

ALBIS PLASTIC este una dintre companiile de top din Europa in distribuția si compoundarea termoplasticelor tehnice. Prin gama de produse distribuite a celor mai cunoscuti producatori la nivel mondial (BASF, Covestro, Ineos Styrolution, Lyondell Basell), ALBIS ofera industriei procesatoare de materiale plastice o paleta diversa de granule de inalta performanta, dar si solutii de compoundare si coloranti.

read more

ALBIS PLASTIC Romania SRL a fost infiintata in decembrie 2007, continuand strategia de dezvoltare regionala a firmei germane ALBIS PLASTIC GMBH. Astfel, ALBIS a reusit sa implementeze servicii si produse de calitate si know-how tehnic in Romania, Bulgaria si Moldova.
In prezent, ALBIS este prima optiune a clientilor atunci cand este necesara o informatie imediata si de incredere in ceea ce priveste alegerea materialelor, de la disponibilitatea in stoc pana la indeplinirea cerintelor specifice aplicatiei. Avand la dispozitie cele mai moderne mijloace de lucru (SAP, program performant de management al relatiei cu clientul) si folosind cele trei depozite constituite la nivel national (Timisoara, Sibiu, Bucuresti) dar si reteaua internationala de depozite, ALBIS poate asigura prompt si eficient un numar foarte mare de produse de distributie ale partenerilor traditionali, cat si produse proprii.

In acest mod, ALBIS a construit o relatie durabila de parteneriat privind dezvoltarea de aplicatii noi si aprovizionarea in timp util cu materia prima necesara a clientilor sai din Romania, Bulgaria si Moldova - fiind un partener de incredere al industriilor locale. Principalele industrii in care activam sunt: Automotive, Electrica & Electronica, Bunuri de larg consum si Ambalaje, Industria Medicala.

close

Contact

ALBIS PLASTIC S.R.L.
Centru de Afaceri Sibiu, 
Sibiu, Str. Nicolaus Olahus nr. 5, Corp A, Parter

albisromania@albis.com

Disponibilîn regiunea dvs